fbpx

Algemene voorwaarden, privacy beleid en contracten

ZJ Advies stelt voor jou graag de algemene voorwaarden, het privacybeleid en verschillende contracten op. Veel ondernemers vergeten bij de start van hun onderneming aan de algemene voorwaarden, de privacywetgeving en contracten te denken. Toch is het belangrijk dat je vanaf dag één deze zaken goed geregeld hebt. Zo kom je later niet voor verassingen te staan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je vastlegt welke ‘regels’ er tussen jou en jouw klanten gelden. Op het moment dat er dan onenigheid ontstaat tussen jou en jouw klant is het oplossen van een geschil veel makkelijker. Ook op het gebied van privacywetgeving gelden er steeds meer regels. Weet je welke persoonsgegevens je wel en niet mag bewaren? En weet je welke rechten jouw klant heeft op het gebied van privacy? Wij helpen jou graag met het opstellen van de algemene voorwaarden en een privacy beleid. Natuurlijk kun je ook voor andere juridische documenten bij ons terecht.

Algemene voorwaarden

 

PLAN - PRICE

Description

Juridische controle

algemene voorwaarden 

vanaf € 29

ZJ Advies controleert uw algemene voorwaarden en komt met een advies over uw algemene voorwaarden. Het is aan te raden om eens per jaar uw algemene voorwaarden te laten controleren. Zo weet u zeker dat de algemene voorwaarden bij uw bedrijf passen en aan de huidige wetgeving voldoet.


*Er geldt een toeslag van €10,00 wanneer het document meer dan 10 pagina's bevat.


Opstellen

algemene voorwaarden

vanaf € 149

ZJ Advies stelt voor uw bedrijf de algemene voorwaarden op. Deze worden volledig afgestemd op uw bedrijf en voldoen aan de huidige wetgeving. De algemene voorwaarden worden door onze specialist op maat voor u geschreven op basis van uw voorkeuren.

Privacy beleid

 

PLAN - PRICE

Description

Opstellen

privacy verklaring 

€ 149

ZJ Advies stelt voor uw bedrijf de privacy verklaring op. Deze worden volledig afgestemd op uw bedrijf en voldoen aan de huidige wetgeving en is AVG-proof. De privacy verklaring wordt door onze specialist op maat voor u geschreven op basis van uw voorkeuren.

Juridische controle 

privacy verklaring 

vanaf € 29

ZJ Advies controleert uw privacy verklaring en komt met een advies over uw privacy verklaring. Het is aan te raden om eens per jaar uw privacy verklaring te laten controleren. Zo weet u zeker dat de privacy vekrlaring van uw bedrijf aan de huidige wetgeving voldoet.


*Er geldt een toeslag van €10,00 wanneer het document meer dan 10 pagina's bevat.


Contracten

 

PLAN - PRICE

Description

Opstellen van 

contracten

vanaf € 149

ZJ Advies stelt maatwerk contracten voor u op. Ben je van plan om te gaan samenwerken met andere personen? Dan is het belangrijke om afspraken schriftelijk in een contract vast te leggen. Zo voorkomt u misverstanden en kunnen geschillen gemakkelijk opgelost worden. 

Opstellen van 

Samenwerkings overeenkomsten

vanaf € 149

ZJ Advies stelt maatwerk samenwerkingsovereenkomsten voor u op. Bent u van plan om te gaan samenwerken met andere personen in bijvoorbeeld een vof? Dan is het handig om afspraken schriftelijk in een contract vast te leggen. Zo voorkomt u misverstanden en kunnen geschillen gemakkelijk opgelost worden. 

 

*Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en eventuele reiskosten