Algemene voorwaarden, privacy beleid en contracten

ZJ Advies stelt voor jou graag de algemene voorwaarden, het privacybeleid en verschillende contracten op. Veel ondernemers vergeten bij de start van hun onderneming aan de algemene voorwaarden, de privacywetgeving en contracten te denken. Toch is het belangrijk dat je vanaf dag één deze zaken goed geregeld hebt. Zo kom je later niet voor verassingen te staan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je vastlegt welke ‘regels’ er tussen jou en jouw klanten gelden. Op het moment dat er dan onenigheid ontstaat tussen jou en jouw klant is het oplossen van een geschil veel makkelijker. Ook op het gebied van privacywetgeving gelden er steeds meer regels. Weet je welke persoonsgegevens je wel en niet mag bewaren? En weet je welke rechten jouw klant heeft op het gebied van privacy? Wij helpen jou graag met het opstellen van de algemene voorwaarden en een privacy beleid. Natuurlijk kun je ook voor andere juridische documenten bij ons terecht.

Algemene voorwaarden

 

PLAN - PRICE

Description

Juridische controle

algemene voorwaarden 

€ 29

ZJ Advies controleert jouw algemene voorwaarden en komt met een advies over jouw algemene voorwaarden. Het is aan te raden om eens per jaar jouw algemene voorwaarden te laten controleren. Zo weet je zeker dat de algemene voorwaarden bij jouw bedrijf passen en aan de huidige wetgeving voldoet.


*Er geldt een toeslag van €10,00 wanneer het document meer dan 10 pagina's bevat.


Opstellen

algemene voorwaarden

€ 149

ZJ Advies stelt voor jouw bedrijf de algemene voorwaarden op. Deze worden volledig afgestemd op jouw bedrijf en voldoen aan de huidige wetgeving. De algemene voorwaarden worden door onze specialist op maat voor jou geschreven op basis van jouw voorkeuren.

Privacy beleid

 

PLAN - PRICE

Description

Opstellen

privacy verklaring 

 € 99

ZJ Advies stelt voor jouw bedrijf de privacy verklaring op. Deze worden volledig afgestemd op jouw bedrijf en voldoen aan de huidige wetgeving. De privacy verklaring wordt door onze specialist op maat voor jou geschreven op basis van jouw voorkeuren.

Juridische controle 

privacy verklaring 

vanaf € 29

ZJ Advies controleert jouw privacy verklaring en komt met een advies over jouw privacy verklaring. Het is aan te raden om eens per jaar jouw privacy verklaring te laten controleren. Zo weet je zeker dat de privacy vekrlaring van jouw bedrijf aan de huidige wetgeving voldoet.


*Er geldt een toeslag van €10,00 wanneer het document meer dan 10 pagina's bevat.


Contracten

 

PLAN - PRICE

Description

Opstellen van 

contracten

vanaf € 119

ZJ Advies stelt maatwerk contracten voor jou op. Ben je van plan om te gaan samenwerken met andere personen? Dan is het belangrijke om afspraken schriftelijk in een contract vast te leggen. Zo voorkom je misverstanden en kunnen geschillen gemakkelijk opgelost worden. 

Opstellen van 

Samenwerkings overeenkomsten

vanaf € 119

ZJ Advies stelt maatwerk samenwerkingsovereenkomsten voor jou op. Ben je van plan om te gaan samenwerken met andere personen in bijvoorbeeld een vof? Dan is het handig om afspraken schriftelijk in een contract vast te leggen. Zo voorkom je misverstanden en kunnen geschillen gemakkelijk opgelost worden. 

 

*Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en eventuele reiskosten