Zie je op tegen het bijhouden van de administratie en het doen belastingaangiften? Of begrijp je niks van de technische begrippen van de belastingdienst? ZJ Advies heeft brede kennis op fiscaal gebied en helpt jou hier dan ook graag mee. Wij houden jouw boekhouding graag op orde en doen de belastingaangiften voor jou. Zo weet je zeker dat je aan alle wettelijke eisen voldoet en niet te veel belasting betaald. Ook voor belastingadvies kun je bij ons terecht. Wij kunnen jou adviseren over investeringen, belastingvoordelen, belastingaangiftes, bezwaarschriften en andere belastingzaken. Wij kunnen je volledig ontzorgen, zodat jij je kunt richten op jouw onderneming. Kom hier meer te weten over de mogelijkheden.

Veel ondernemers vergeten bij de start van hun onderneming aan de algemene voorwaarden, de privacywetgeving en contracten te denken. Toch is het belangrijk dat je vanaf dag 1 deze zaken goed geregeld hebt. Zo kom je later niet voor verassingen te staan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je vastlegt welke ‘regels’ er tussen jou en jouw klanten gelden. Op het moment dat er dan onenigheid ontstaat tussen jou en jouw klant is het oplossen van een geschil veel makkelijker. Ook op het gebied van privacywetgeving gelden er steeds meer regels. Weet je welke persoonsgegevens je wel en niet mag bewaren? En weet je welke rechten jouw klant heeft op het gebied van privacy? Wij helpen jou graag met het opstellen van de algemene voorwaarden en een privacy beleid. Natuurlijk kun je ook voor andere juridische documenten bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie.

Een professionele en mooie website nodig voor jouw bedrijf? Of wil je graag een mooi logo wat je kunt gebruiken op je visitekaartjes, flyers en je website? ZJ Advies helpt jou hier graag mee. Onze grafische expert helpt jou graag om al jouw wensen uit te werken. De websites worden op basis van WordPress gemaakt. Dit is een wereldwijd bekend programma dat erg gebruiksvriendelijk is. Je kunt dus zelf eenvoudig je website onderhouden nadat je deze hebt laten maken bij ZJ Advies. Het is ook mogelijk om een webshop te laten maken bij ZJ Advies. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van WooCommerce, dit is wereldwijd de meest gebruikte webshop software. Een professioneel en sterk logo hoort ook bij een onderneming. Onze grafische vormgeefster ontwerpt in overleg met jou meerdere ontwerpen zodat jij degene waar je het meest achter staat kan gebruiken. Kom hier meer te weten over de mogelijkheden.

Je bedrijf laten groeien? ZJ Advies gaat graag in gesprek met jou om jouw bedrijf te helpen ontwikkelen. Op het gebied van marketing kunnen wij jou adviseren over het gebruik van sociale media, influencers, marketingplannen, doelgroep bepaling, SEO, SEA, marketingacties, positioneringsstrategieën en overige marketingzaken. Op het gebied van bedrijfskunde kunnen wij jou adviseren over de bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en de groei van jouw onderneming. Op het financiële gebied kunnen wij jou adviseren over jouw  belastingaangiftes, boekhouding, balans, resultatenrekening, investeringen en andere financiële zaken. Op het gebied van juridisch kunnen wij jou adviseren over contracten, algemene voorwaarden, privacy beleid, AVG wetgeving, conflicten, arbeidsvoorwaarden en overige juridische zaken. Neem contact met ons op voor meer informatie.