Altijd al gedroomd van jouw eigen onderneming?

Wij helpen jou graag om jouw droom waar te maken. Het maakt niet uit of je al een concreet idee hebt of dat je nog geen idee hebt wat voor bedrijf je zou willen starten. Wij helpen jou hier graag mee. ZJ Advies is gespecialiseerd in het opstarten van bedrijven en kan jou op fiscale, financiële, marketing en bedrijfskundige gebieden helpen om jouw onderneming een succes te maken.

Hoe werkt het?

Wij beginnen altijd met een oriënterend gesprek om te kijken wat jouw wensen en ideeën zijn, of wanneer je nog geen idee hebt gaan wij samen aan de slag om te kijken wat goed bij jou past. Na dit gesprek ontvang je van ons een simpel en duidelijke template van een bedrijfsplan. De bedoeling is nu dat jij je bedrijfsplan gaat schrijven met ondersteuning van ZJ Advies. Je kunt ons namelijk 24/7 via WhatsApp bereiken voor korte vragen. Nadat jouw bedrijfsplan af is plannen wij een plan van aanpak gesprek. Hier bespreken wij hoe je nou verder gaat om jouw bedrijf uiteindelijk te starten. Tussendoor worden er nog twee telefoongesprekken ingepland over een onderwerp naar keuze, bijvoorbeeld over hoe jij de marketing gaat aanpakken of over een fiscale kwestie van jouw (toekomstige) bedrijf.

Wanneer je meer hulp nodig hebt is dit uiteraard mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om de algemene voorwaarden en het privacy beleid van jouw (toekomstige) bedrijf op te laten stellen door ZJ Advies zodat het voldoet aan alle wetten en regels. Ook is het mogelijk om je boekhouding en de BTW aangifte door ZJ Advies te laten doen tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van een logo en/of een website staat onze grafische vormgeefster graag voor jou klaar om dit te ontwikkelen.

Ondernemingen in Nederland

%

van de startendende ondernemers zijn jonger dan 35 jaar

Euro verdient een ZZP'er gemiddeld per jaar

Bij ZJ Advies hoef je pas te betalen als je omzet draait!

Omdat wij iedereen de mogelijkheid willen geven om te kunnen ondernemen bieden wij de mogelijkheid om pas te betalen als je omzet draait met je bedrijf. Van te voren betaal je enkel een bedrag van 85 euro aan ZJ Advies. Tijdens het oriëntatiegesprek wordt er bepaald welk percentage van jouw omzet je maandelijks zal moeten betalen en voor welke termijn. Dit is namelijk afhankelijk van jouw bedrijfsidee. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om alles vooraf te betalen tegen een gereduceerd tarief.

 

Vraag nu jouw GRATIS oriëntatiegesprek aan

Wij komen graag met jou in contact voor een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek om jouw ideeën en wensen te kunnen bespreken. Dit kan op locatie of gewoon bij jou thuis. Neem nu contact met ons op.

Ik ontvang graag meer informatie:

12 + 9 =