fbpx

Vergaderruimte huren Almere

Heeft u geen kantoorruimte maar wilt u wel op een professionele locatie uw (potentiële) klanten kunnen ontvangen? Huur dan onze vergaderruimte in Almere voor slechts 15 euro (excl. btw) per uur. De modern ingerichte vergaderruimte is geschikt voor 1 tot 4 personen, eventueel is in overleg 6 personen ook mogelijk. De vergaderruimte is op loopafstand van station Almere Centrum. Koffie en thee is inbegrepen en u kunt ook gebruik maken van het whiteboard en de flip-over die aanwezig zijn in de ruimte.

Het is mogelijk om de vergaderruimte in overleg te huren per uur, dagdeel of per dag.

Voor meer informatie of het inplannen van een reservering van de vergaderruimte in Almere kunt u contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen op info@zjadvies.nl of te bellen op 036-2070100.

Onze locatie: Almere

25 minuten vanaf Amsterdam

25 minuten vanaf Lelystad

30 minuten vanaf Zeewolde

40 minuten vanaf Dronten

40 minuten vanaf Harderwijk

40 minuten vanaf Amersfoort

In verband met vakantie zijn wij gesloten tot 2 maart 2024. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar. Indien u klant bij ons bent kunt u ons via WhatsApp een bericht sturen. Indien u geen klant bij ons bent kunt u het beste een mail sturen naar info@zjadvies.nl - na onze vakantie zullen wij dan op uw verzoek terug komen.

Dit zal sluiten in 20 seconden