fbpx

Heb ik een boekhouder nodig?

Vraagt u zich af of u een boekhouder nodig heeft? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een korte quiz gemaakt van 10 vragen. Binnen 2 minuten heeft u antwoord op de vraag of u een boekhouder nodig heeft. Wij begrijpen dat als u net begint met ondernemen u niet precies weet wat u allemaal aan de boekhouding en belastingaangifte moet doen. Wij zijn er om u te helpen. 

Boekhouding uitbesteden

Als ondernemer bent u verplicht een administratie bij te houden. Wij verzorgen uw boekhouding en belastingaangifte zodat u zeker weet dat uw administratie aan de eisen voldoet en u niet meer belasting betaalt dan nodig is. Wij zijn gevestigd in Almere, maar het is niet noodzakelijk dat u bij ons op kantoor langs komt, maar u bent natuurlijk wel van harte welkom. Wij werken namelijk met een beveiligde, digitale omgeving waar u uw facturen en bonnen veilig kunt uploaden. Op deze manier kunt u gemakkelijk, één keer per maand de benodigde documenten uploaden en heeft u verder geen omkijken meer naar uw boekhouding.

Heel erg tevreden!

Ik ben er heel erg tevreden over! Super werk wordt er geleverd, maar nog veel belangrijker: er wordt echt naar je geluisterd. Ook bij vragen wordt er snel gehandeld, erg fijn!

Later heb ik de boekhouding door ZJ Advies laten verzorgen. Ontzettende aanrader! Ik heb geen seconde spijt gehad van deze beslissing & ben blij dat ik op weg ben geholpen en ik het nu zelf kan gaan voortzetten. Top service!

Britt Kwisthout

Telefonisch adviesgesprek

Een telefonisch advies gesprek gehad. Van te voren kon ik mijn vragen doorgeven zodat ik optimaal gebruik kon maken van het gesprek. Ik heb uiteindelijk ook antwoorden op mijn vragen gehad. En de tips die ik heb gekregen heb ik ook zeker wat aan gehad. Bedankt.

Meemen zorg(t)

Top belastingadviseur

Wordt goed geholpen en staan klaar voor alle vragen die je hebt. Snel met antwoorden geven.

Security

Ze hebben mij enorm geholpen

Alles wordt van tevoren besproken hoe ze het gaan doen en wat van jou verwacht wordt. Je kan altijd met vragen komen als je iets niet snapt en als je toch iets wilt veranderen helpen ze ook. Het is een heel fijn bedrijf om samen mee te werken.

Belkise Gashi

Advies waar je 'U' tegen zegt!

Ontzettend vrolijk en gedreven met een lekkere ontspannen sfeer. Wat prettig om geadviseerd te worden op verschillende vlakken. Advies waar je ‘U’ tegen zegt!

Rick van Schaik

Snel geholpen door het team van ZJ Advies.

Snel geholpen door het team van ZJ Advies.
Ze gaan direct enthousiast voor je aan de slag en in no time was ik dan ook geholpen. Er hangt een fijne informele sfeer. Ik zou zeker bij jullie terug komen!

Elles Bouwmeester

ZJ Advies, niets beters dan dit bedrijf!

ZJ Advies, niets beters dan dit bedrijf! Geweldig! Een betere service kan ik niet wensen Bedankt! ?

Door hun advies weet ik nu precies wat ik wil op Fiscaal en juridisch gebied. Dit is als ondernemer erg slim om hier verstand van te hebben en dat kan ZJ Advies je geven!

Bas Grund

Ik kreeg van ZJ Advies deskundige hulp…

Ik kreeg van ZJ Advies deskundige hulp waar ik zeer tevreden over ben. De mensen zijn erg enthousiast en voor de beste service. Al met al heb ik een goede oplossing gekregen waar ik op hoopte. Zeker een partij om aan te raden!

Winston Teeuwissen

Algemene voorwaarden laten opstellen

Vlot en correcte afhandeling. En betaalbaar.

Favoriet Interieurontwerp & Styling

Super blij met ZJ Advies

Super blij met ZJ Advies. Zij hebben mij zo goed geholpen. Suzan is altijd beschikbaar en neemt de tijd mij uit te leggen als ik iets niet snap.

Zij geven meer dan alleen accountant advies.

Belkise Gashi

ZJ Advies betrouwbaar

ZJ Advies betrouwbaar, professioneel, vriendelijk en accuraat.

Benama Zorg

Vriendelijke en snelle hulp. Zeker aan te raden!

Ik had advies nodig betreft te uitbetaalde loon ontvangen. Ik werd heel snel geholpen door Merwin. De man was geduldig en vriendelijk. Legde alles goed uit, zowel over de telefoon als via mail. Ik waardeer dat heel erg. Mijn stress en angst werden vrijwel direct ontnomen toen ik met Merwin sprak.

Ik zal zeker terugkeren wanneer ik weer hulp/advies nodig heb.

Ansbedwans

Goed advies en snelle service

Goed advies. Snel en accuraat. Eventuele wijzigingen worden goed opgepakt en verwerkt.

Bert Rozema

Contact opnemen

13 + 8 =