fbpx
Merwin Zijlma

Merwin Zijlma

Co-founder - Boekhouder

Mijn naam is Merwin Zijlma. Ik ben een persoon die iets voor anderen wil betekenen en een persoon die een pro-actieve houding aanneemt, maar ook iemand die het net iets anders wil doen dan anderen. Doordat ik Fiscaal Recht aan Tilburg University heb gestudeerd, beschik ik over alle kennis en vaardigheden en ben ik op de hoogte van de recentste ontwikkelingen binnen het fiscale vakgebied. Dit is ook de reden waarom ik samen met Suzan de Jongste ZJ Advies heb opgericht. Daarnaast is het voor mij een manier om mijn kennis en expertise te delen met ondernemers en er samen voor te zorgen dat uw onderneming groeit.
Suzan de Jongste

Suzan de Jongste

Co-founder - Marketing & communicatie

Mijn naam is Suzan de Jongste. Ondernemen is een grote passie van mij waar ik ontzettend enthousiast van wordt. Om deze reden heb ik ook de studie HBO Bedrijfskunde gevolgd met de minor zelfstandig ondernemerschap. Mijn hele leven lang ben ik al bezig geweest met het opzetten van verschillende ondernemingen. Hierdoor heb ik ook veel kennis opgedaan op het gebied van (online) marketing. Bij ZJ Advies ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en zorg ik voor het dagelijks bestuur van de onderneming. Ik kom graag in contact met u om te bespreken wat ZJ Advies voor uw bedrijf kan betekenen. 

Assia Ahmrioui

Assia Ahmrioui

Boekhoudster

Mijn naam is Assia Ahmrioui. Ik werk sinds maart 2020 bij ZJ Advies en heb het erg naar me zin. Ik houd me vooral bezig met de boekhouding en belastingen voor onze zzp’ers in de zorg klanten. Ik werk momenteel twee dagen in de week bij ZJ Advies op het kantoor in Almere.

Ik heb de opleiding MBO bedrijfsadministrateur afgerond waardoor ik de nodige kennis heb voor dit vak. Naast mijn baan als boekhouder volg ik momenteel nog de studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam.

 

Sandra de Boer

Sandra de Boer

Boekhoudster

Ik ben Sandra de Boer. Ik werk sinds maart 2021 bij ZJ Advies, dit is voor mij een hele gezellige werkomgeving met leuke uitdagingen. Lang geleden ben ik ooit begonnen met werken in de zorg. In de loop van de tijd ben ik steeds meer gaan werken met de cijfers achter de zorg. Hierdoor vond ik de cijfers steeds interessanter worden en ben ik uiteindelijk ook de opleiding Praktijk Diploma Boekhouden gaan volgen waar ik in 2019 voor geslaagd ben. Na 2,5 jaar ervaring bij een ander boekhoudkantoor ben ik uiteindelijk bij ZJ Advies terechtgekomen. Ik werk momenteel vier dagen in de week op het kantoor in Almere van ZJ Advies en ik hoop hier ook nog vele jaren de cijfers van de klanten zo goed mogelijk te verwerken.

Opgericht op:

01-01-2019

 

Aantal vestigingen:

2

 

Klanten beoordelen ons met een:

4.5/5,0

 

 

klanten geholpen

Ons kantoor in Almere

 

Over kantoor Almere

 

Sinds 1 januari 2020 zijn wij gevestigd aan de W. Dreesweg 6c in Almere. Dit is op vijf minuten loopafstand van Almere centrum. Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor voor een kop koffie. Echter is het niet noodzakelijk dat u bij ons op kantoor langs komt, maar u bent natuurlijk wel van harte welkom. Wij werken namelijk met een beveiligde, digitale omgeving waar u, uw facturen en bonnen veilig kunt uploaden. Afhankelijk van uw voorkeuren, mag u ook in Almere langskomen op ons kantoor om de bonnen, bankafschriften, facturen en brieven op papier langs te brengen.

Ons kantoor in Baarle-Nassau

 

Over kantoor Baarle-Nassau

 

Sinds 1 augustus 2021 hebben wij een tweede vestiging geopend aan Hoogbraak 1, 5111 CS in Baarle-Nassau. Omdat wij veel klanten in zuid Nederland hebben leek het ons handig ook hier een locatie te hebben. Dit kantoor ligt op 25 minuten van Breda, 30 minuten van Tilburg en 45 minuten van Eindhoven. Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor voor een kop koffie. Echter is het niet noodzakelijk dat u bij ons op kantoor langs komt, maar u bent natuurlijk wel van harte welkom. Wij werken namelijk met een beveiligde, digitale omgeving waar u, uw facturen en bonnen veilig kunt uploaden. Afhankelijk van uw voorkeuren, mag u ook in Almere  of in Baarle-Nassau langskomen op ons kantoor om de bonnen, bankafschriften, facturen en brieven op papier langs te brengen.