fbpx
Merwin Zijlma

Merwin Zijlma

Mede-eigenaar

Mijn naam is Merwin Zijlma. Ik ben een persoon die iets voor anderen wil betekenen en een persoon die een pro-actieve houding aanneemt, maar ook iemand die het net iets anders wil doen dan anderen. Doordat ik Fiscaal Recht aan Tilburg University heb gestudeerd, beschik ik over alle kennis en vaardigheden en ben ik op de hoogte van de recentste ontwikkelingen binnen de boekhouding en belasting. Dit is ook de reden waarom ik samen met Suzan de Jongste ZJ Advies heb opgericht. Daarnaast is het voor mij een manier om mijn kennis en expertise te delen met ondernemers en er samen voor te zorgen dat uw onderneming groeit.
Suzan de Jongste

Suzan de Jongste

Mede-eigenaar

Mijn naam is Suzan de Jongste. Ondernemen is een grote passie van mij waar ik ontzettend enthousiast van wordt. Om deze reden heb ik ook de studie HBO Bedrijfskunde gevolgd met de minor zelfstandig ondernemerschap daarnaast ben ik bezig met mijn Praktijk Diploma Boekhouden. Mijn hele leven lang ben ik al bezig geweest met het opzetten van verschillende ondernemingen. Hierdoor heb ik ook veel kennis opgedaan op het gebied van het opzetten en laten groeien van een bedrijf. Bij ZJ Advies ben ik verantwoordelijk voor de marketing, communicatie, boekhouding en interne administratie en zorg ik voor het dagelijks bestuur van de onderneming. Ik kom graag in contact met u om te bespreken wat ZJ Advies voor uw bedrijf kan betekenen. 

Opgericht op:

01-01-2019

klanten geholpen

Klanten beoordelen ons met een:

4.5/5,0

 

Ons kantoor in Almere

 

 

Over kantoor Almere

 

Ons kantoor is gevestigd in Almere Stad aan de Landdrostdreef 124. Dit is op twee minuten loopafstand van Almere centrum. Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor voor een kop koffie. Echter is het niet noodzakelijk dat u bij ons op kantoor langs komt, maar u bent natuurlijk wel van harte welkom. Wij werken namelijk met een beveiligde, digitale omgeving waar u, uw facturen en bonnen veilig kunt uploaden.