fbpx
Merwin Zijlma

Merwin Zijlma

Co-founder - Fiscaal en Juridisch

Mijn naam is Merwin Zijlma. Ik ben een persoon die iets voor anderen wil betekenen en een persoon die een pro-actieve houding aanneemt, maar ook iemand die het net iets anders wil doen dan anderen. Doordat ik in de eindfase van mijn studie Fiscaal Recht aan Tilburg University zit, beschik ik over alle kennis en vaardigheden en ben ik op de hoogte van de recentste ontwikkelingen binnen het fiscale vakgebied. Dit is ook de reden waarom ik samen met Suzan de Jongste ZJ Advies BV heb opgericht. Daarnaast is het voor mij een manier om mijn kennis en expertise te delen met ondernemers en er samen voor te zorgen dat jouw onderneming groeit.

 

Suzan de Jongste

Suzan de Jongste

Co-founder - Marketing & communicatie

Mijn naam is Suzan de Jongste. Ondernemen is een grote passie van mij waar ik ontzettend enthousiast van wordt. Om deze reden heb ik ook de studie HBO Bedrijfskunde gevolgd met de minor zelfstandig ondernemerschap. Mijn hele leven lang ben ik al bezig geweest met het opzettend van verschillende ondernemingen. Hierdoor heb ik ook veel kennis opgedaan op het gebied van (online) marketing. Bij ZJ ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en zorg ik voor het dagelijks bestuur van de onderneming. Ik kom graag in contact met u om te bespreken wat ZJ Advies voor uw bedrijf kan betekenen.