fbpx

ZJ Advies B.V. in de media

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met de media. Hiervoor kunt u contact opnemen via suzan@zjadvies.nl.

Samen met oud-studiegenoot Merwin Zijlma heeft ze een juridisch- en fiscaal-adviesbedrijf. Binnenkort opent het duo een kantoor in Almere. ,,We hebben ook twee jonge mensen in dienst. In dat bedrijf zit de meeste groei. We zijn in februari begonnen en het gaat heel hard. Maar we moeten ons ook bewijzen, want we zijn nog jong.’’ Lees het complete interview op AD.nl.

DRONTEN – Weekblad Viva heeft voor de twaalfde keer een lijst gemaakt met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Op die lijst staat ook Suzan de Jongste uit Dronten. Zij komt in aanmerking voor een prijs in de categorie ‘zakenwonders’.

„Suzan de Jongste is nog maar 21 jaar, maar runt nu al drie succesvolle bedrijven”, schrijft Viva, „Suzan wil andere (jonge) vrouwen inspireren om ook te gaan ondernemen en hun dromen waar te maken.” Lees het hele artikel op de website van de Drontenaar. 

De Viva 400 is weer uitgekomen. De 400 invloedrijkste vrouwen in Nederland. En er staan 4 Flevolandse dames in de lijst. Bij ons in de studio zitten twee daarvan: Suzan de Jongste, uit Dronten, in de categorie zakenwonders. En Veerle Vrindts, uit Almere, in de categorie wereldverbeteraars. Bekijk het op de website van Omroep Flevoland. 

Rond de feestdagen hebben we bij Omroep Flevoland verschillende columnisten. Vandaag is het de beurt aan Suzan de Jongste uit Dronten. Ze runt drie succesvolle bedrijven: stropdassenmerk Stropz, sieradenmerk Monaco Blue en ZJ Advies B.V., een juridisch en fiscaal adviesbedrijf. Bekijk het op de website van Omroep Flevoland. 

Nederland telt op 1 januari 2.000.404 bedrijven. Niet eerder waren er zoveel ondernemingen. Vorig jaar groeiende het aantal bedrijven en bedrijfjes met bijna 100.000, een toename van 5 procent. Vooral het aantal zzp’ers nam toe, zowel fulltime als parttime, ook onder jongeren tot 18 jaar. Dat meldt de Kamer van Koophandel (KvK) in de jaarcijfers. Bekijk het interview op de website van NOS.