fbpx

ZJ Advies in de media

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met de media. Hiervoor kunt u contact opnemen via suzan@zjadvies.nl.

DRONTEN – De jonge ondernemer Suzan de Jongste uit Dronten is benoemd tot ambassadeur van het MKB Schakelteam in Flevoland. Zij gaat proberen een brug te slaan richting jonge MKB’ers. Gedeputeerde Jan-Nico Appelman overhandigde haar de ambassadeurskoffer.

Lees het hele artikel op de website van de Drontenaar. 

Suzan de Jongste uit Dronten is 22 jaar en runt al drie bedrijven. Een sieradenmerk, een stropdassenmerk en een belasting boekhoudkantoor. Ze is gegrepen door het ondernemersvirus. Op haar elfde verkocht ze al parfum langs deuren. We spreken met haar.. Bekijk het op de website van Omroep Flevoland. 

Suzan de Jongste en Merwin Zijlma willen het imago van de stoffige boekhouder opfrissen. ‘Wij maken boekhouding en belasting begrijpelijk en ontzorgen de klant volledig. Daarnaast werken wij met een vaste prijs per maand in plaats van uurtje factuurtje.’  De twee openden op 1 januari in Almere hun eerste kantoor, maar over een paar jaar willen de ondernemers meerdere vestigingen in Nederland hebben, en is ZJ Advies wat hun betreft een gevestigde naam.  Lees het complete interview op Sprout.

DRONTEN – Suzan de Jongste uit Dronten is met haar boekhoudkantoor ZJ Advies genomineerd voor de ‘Sprout 25’. Ze komt in aanmerking voor de prijs van de meest veelbelovende ondernemers tot 25 jaar, georganiseerd door Sprout.nl.

Lees het hele artikel op de website van de Drontenaar. 

Samen met oud-studiegenoot Merwin Zijlma heeft ze een juridisch- en fiscaal-adviesbedrijf. Binnenkort opent het duo een kantoor in Almere. ,,We hebben ook twee jonge mensen in dienst. In dat bedrijf zit de meeste groei. We zijn in februari begonnen en het gaat heel hard. Maar we moeten ons ook bewijzen, want we zijn nog jong.’’ Lees het complete interview op AD.nl.

DRONTEN – Weekblad Viva heeft voor de twaalfde keer een lijst gemaakt met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Op die lijst staat ook Suzan de Jongste uit Dronten. Zij komt in aanmerking voor een prijs in de categorie ‘zakenwonders’.

„Suzan de Jongste is nog maar 21 jaar, maar runt nu al drie succesvolle bedrijven”, schrijft Viva, „Suzan wil andere (jonge) vrouwen inspireren om ook te gaan ondernemen en hun dromen waar te maken.” Lees het hele artikel op de website van de Drontenaar. 

De Viva 400 is weer uitgekomen. De 400 invloedrijkste vrouwen in Nederland. En er staan 4 Flevolandse dames in de lijst. Bij ons in de studio zitten twee daarvan: Suzan de Jongste, uit Dronten, in de categorie zakenwonders. En Veerle Vrindts, uit Almere, in de categorie wereldverbeteraars. Bekijk het op de website van Omroep Flevoland. 

Rond de feestdagen hebben we bij Omroep Flevoland verschillende columnisten. Vandaag is het de beurt aan Suzan de Jongste uit Dronten. Ze runt drie succesvolle bedrijven: stropdassenmerk Stropz, sieradenmerk Monaco Blue en ZJ Advies B.V., een juridisch en fiscaal adviesbedrijf. Bekijk het op de website van Omroep Flevoland. 

Nederland telt op 1 januari 2.000.404 bedrijven. Niet eerder waren er zoveel ondernemingen. Vorig jaar groeiende het aantal bedrijven en bedrijfjes met bijna 100.000, een toename van 5 procent. Vooral het aantal zzp’ers nam toe, zowel fulltime als parttime, ook onder jongeren tot 18 jaar. Dat meldt de Kamer van Koophandel (KvK) in de jaarcijfers. Bekijk het interview op de website van NOS.