fbpx

Boekhouding en belastingadvies

Wij helpen u graag met uw boekhouding en het invullen van de belastingaangiftes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor fiscaal advies. Veel ondernemers zien op tegen het bijhouden van de administratie en het doen van de belastingaangiftes. Ook zijn de technische begrippen van de belastingdienst soms erg lastig te begrijpen. Wij hebben een brede kennis op fiscaal gebied en helpen u hier dan ook graag mee. Wij houden uw boekhouding graag bij en vullen de belastingaangiften voor u in. Zo weet u zeker dat er aan alle wettelijke eisen voldaan wordt en niet te veel belasting wordt betaalt. Ook voor belastingadvies kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren over zakelijke kosten, belastingvoordelen, belastingaangiftes, bezwaarschriften en andere belastingzaken. Wij kunnen u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt richten op het ondernemen.

Belastingaangiften

PLAN - PRICE

Description

Omzetbelasting aangifte 

€ 49

ZJ Advies doet voor jou de omzetbelasting aangifte, dit kan zowel één keer per jaar als vier keer per jaar. De prijs hiervan is 49 euro per aangifte voor ZZP'ers.Inkomstenbelasting aangifte

€ 199

ZJ Advies doet voor jou de inkomstenbelasting aangifte, dit moet één keer per jaar ingevuld worden. De prijs hiervan is 199 euro per aangifte voor ZZP'ers.

 

PakettenBTW aangifte (elk kwartaal)

Inkomstenbelasting aangifte

Hulp bij fiscale vragen en boekhouding

Boekhoudprogramma

Aantal adviesgesprekken per jaar

Aantal betaaltransacties en facturen per maand

Kortingspercentage op onze andere diensten

Extra mutatie

Pakket: Basis

Zelf de boekhouding doen


€ 49

Per maand

1

0

5 %

n.v.t.

Pakket: Standaard

Zelf verkoopfacturen maken

vanaf

€ 59

Per maand

1

15

7,5 %

€ 1,75

Pakket: Compleet

ZJ Advies doet de gehele boekhouding

vanaf

€ 69

Per maand

1

25

10 %

€ 1,75

* Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en alleen geldig voor ZZP’ers.

PLAN - PRICE

Description

Boekhoud controle 

vanaf € 99

Voldoet de boekhouding van uw onderneming wel aan de (wettelijke) vereisten? ZJ advies controleert dit voor u. Wij kijken of u de boekhouding op de juiste manier doet en passen foutieve boekingen en mutaties aan. Hierna ontvangt u een advies over de boekhouding van uw onderneminng en hoe u deze in de toekomst beter kunt bijhouden.