fbpx

Boekhouding en belastingadvies

Wij helpen u graag met uw boekhouding en het invullen van de belastingaangiftes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor fiscaal advies. Veel ondernemers zien op tegen het bijhouden van de administratie en het doen van de belastingaangiftes. Ook zijn de technische begrippen van de belastingdienst soms erg lastig te begrijpen. Wij hebben een brede kennis op fiscaal gebied en helpen u hier dan ook graag mee. Wij houden uw boekhouding graag bij en vullen de belastingaangiften voor u in. Zo weet u zeker dat er aan alle wettelijke eisen voldaan wordt en niet te veel belasting wordt betaalt. Ook voor belastingadvies kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren over zakelijke kosten, belastingvoordelen, belastingaangiftes, bezwaarschriften en andere belastingzaken. Wij kunnen u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt richten op het ondernemen.

Belastingaangiften

PLAN - PRICE

Description

Aangifte omzetbelasting  

€ 59

Wij doen voor u de aangifte omzetbelasting, deze aangifte dient u inprincipe elk kwartaal te doen. De prijs hiervan is 59 euro per aangifte voor ZZP'ers.


Aangifte inkomstenbelasting 

€ 249

Wij doen voor u de aangifte inkomstenbelasting, dit moet één keer per jaar in maart of april gebeuren. De prijs hiervan is 249 euro per aangifte voor ZZP'ers.

 

PakettenBTW aangifte (elk kwartaal)

Inkomstenbelasting aangifte

Hulp bij fiscale vragen en boekhouding

Wij doen uw boekhouding

Boekhoudprogramma

Wij maken uw verkoopfacturen

Aantal betaaltransacties en facturen per maand

Extra mutatie

Pakket: Basis

Zelf de boekhouding doen


€ 59

Per maand

0

n.v.t.

Pakket: Standaard

Zelf verkoopfacturen maken


€ 69

Per maand

20

per stuk € 1,75

per 10 € 12,50

Pakket: Compleet

ZJ Advies doet de gehele boekhouding


€ 79

Per maand

25

per stuk € 1,75

per 10 € 12,50

* Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en alleen geldig voor ZZP’ers.

PLAN - PRICE

Description

Boekhoud controle 

vanaf € 99

Voldoet de boekhouding van uw onderneming wel aan de (wettelijke) vereisten? ZJ advies controleert dit voor u. Wij kijken of u de boekhouding op de juiste manier doet en passen foutieve boekingen en mutaties aan. Hierna ontvangt u een advies over de boekhouding van uw onderneminng en hoe u deze in de toekomst beter kunt bijhouden.