fbpx

Loading

Wij zetten graag onze klanten in de spotlight, deze keer is dat Zoë Adriaanse van The M Bar. Zoë deelt haar verhaal en ondernemingstips met u en vertelt hoe ZJ Advies haar helpt met de boekhouding.

 

Wie ben je en wat voor bedrijf heb je? 

Ik ben Zoë Adriaanse en ik ben mede-eigenaar van The M Bar. Wij zijn een accessoire label waarbij wij luxe accessoires personaliseren. Denk hierbij aan luxe telefoonhoesjes, paspoorthoesjes, cardholders maar ook honden accessoires! Bij The M Bar sta jij centraal. Wij geloven erin dat jij een unieke set talenten en vaardigheden bezit die niemand anders heeft. Geloof in jezelf en in wat je kunt bereiken. Geloof dat je in staat bent om te groeien en te leren, om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen. Jij hebt de kracht om je eigen weg te bepalen en je eigen succes te creëren. Dus ga ervoor, blijf gefocust en geloof in jezelf. Je kunt alles bereiken wat je wilt, als je maar in jezelf gelooft. Onze premium leren accessoires zijn met de hand, volledig op maat gemaakt met jouw monogram, zodat jij jezelf kunt laten zien!

 

Hoe ben je op het idee gekomen om het bedrijf op te richten?

Toen ik net afgestudeerd was, kreeg ik de kans om dit bedrijf samen met mijn compagnons over te nemen. Het is een unieke kans die ik met beide handen heb aangegrepen, want ik zag ruimte voor verbetering en groei. Ik ben trots op wat wij nu al met The M Bar bereikt hebben. Het is een prachtig luxe merk waarbij de klant centraal staat, daarnaast hebben wij al veel mooie samenwerkingen met bedrijven mogen realiseren. We streven ernaar om hoogwaardige gepersonaliseerde accessoires te bieden die een verlengstuk zijn van de individuele expressie van onze klanten.

 

Wat zijn jouw ambities voor de toekomst?

Mijn ambities voor de toekomst zijn om een succesvolle ondernemer te worden, waarbij ik uiteindelijk ook spreek over het ondernemerschap en het volgen van jouw dromen om anderen te inspireren. Ik geloof sterk in het delen van ervaringen en kennis om anderen te helpen groeien in hun ondernemersreis.

 

Waarom heb je ervoor gekozen je boekhouding uit te besteden aan ZJ Advies?

ZJ Advies heeft voor mij het boekhouden toegankelijk gemaakt. Zodra ik een vraag heb, kan ik hen opbellen en zij hebben direct een antwoord. Daarnaast vind ik dat zij heel erg goed met mij meedenken! Hun professionele ondersteuning heeft een essentiële rol gespeeld in het soepel laten verlopen van de financiële kant van ons bedrijf.

 

Welke tip wil je meegeven aan startende ondernemers?

Mijn tip aan een startende ondernemer is om het gewoon te doen. Niet wachten totdat alles perfect is, want gaandeweg blijf je altijd verbeterpuntjes zien waardoor je juist groeit. Durf risico’s te nemen, leer van je fouten en blijf trouw aan je visie. En vergeet niet, het is nooit te vroeg om hulp te vragen. Omring jezelf met goede adviseurs, zoals ZJ Advies voor mij is geweest.

 

Boekhouding uitbesteden aan ZJ Advies

Wil jij net als Zoë ook je boekhouding uitbesteden aan ZJ Advies? Als ondernemer kunt u de boekhouding en belastingaangifte al vanaf 79 euro (excl. btw) per maand uitbesteden aan ZJ Advies. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze tarieven. U kunt ons ook op Facebook volgen om op de hoogte te blijven van het laatste fiscale nieuws. 

 

Urencriterium; voldoe ik als ondernemer eraan?

Als ondernemer heeft u vast wel eens gehoord van het urencriterium. Indien u voldoet aan het urencriterium heeft u ook recht op meerdere aftrekposten, wat fiscaal erg voordelig kan zijn. In dit blog leggen wij u uit wat het urencriterium is en hoe u eraan kunt...

Hoe gebruik ik de Visma Scanner?

Als u klant bent bij ZJ Advies dient u eens per maand uw bonnen te uploaden via STACK of de Visma Scanner. De Visma Scanner is erg makkelijk te gebruiken omdat u alleen een foto hoeft te maken van uw bon. Wij leggen u uit hoe de Visma scanner werkt.    Welke gegevens...

Wat is het verschil tussen de inkomstenbelasting en de omzetbelasting?

Als ondernemer dient u Belastingaangifte te doen, maar soms kan het nogal verwarrend zijn wat voor belastingaangifte u moet doen en wanneer u die moet doen. Wij leggen dat graag aan u uit in onderstaand blog.    Aangifte omzetbelasting  De aangifte omzetbelasting, ook...

Urenadministratie bijhouden voor zzp’ers

Als ondernemer wil je waarschijnlijk zo min mogelijk tijd besteden aan het bijhouden van de boekhouding en de administratie. Het bijhouden van een urenadministratie is geen verplichting. Toch kan het bijhouden van een urenadministratie voor veel (belasting)voordelen...

Inkopen via Alibaba en Aliexpress

  Als ondernemer is het verleidelijk om producten in te kopen bij Chinese Webshops zoals Alibaba en AliExpress. Vaak zijn producten bij Chinese webshops veel goedkoper dan bij Nederlandse webshops. Toch is het kopen van producten bij Chinese webshops niet zonder...

Grijs kenteken bij een bestelauto – Let hier op

Het grijze kenteken is voor auto's (vaak bestelbusjes) in Nederland die een belastingvoordeel hebben. Maar wat zijn de eisen aan zo'n grijs kenteken? En waar moet je als ondernemer op letten? Dat leggen wij jou uit. Wat is een grijs kenteken?   Een grijs kenteken...

read more

Prinsjesdag 2022: wat betekent dat voor u als ondernemer?

Gisteren was het weer de derde dinsdag van september en dat betekent Prinsjesdag. Prinsjesdag is al sinds meer dan honderd jaar de dag waarop de overheid zijn plannen voor het volgende jaar bespreekt. Onderdeel van deze plannen is het belastingplan. Hierin staan de...

read more